It Takes Four to Tango
Vier factoren die in balans moeten zijn om jouw gezondheid naar het hoogste niveau te tillen. Voeding, beweging, slaap en stress.

Woordje over mezelf
Gezonde gerechten maken mij oprecht gelukkig. Ik voel dat een gezonde levensstijl mijn "zijn" ten goede komt, fysiek én mentaal.
De klik naar deze consequente manier van leven kwam in mijn tienerjaren toen mijn hormonen bepaalden dat mijn lichaam andere dingen wou dan wat ik ze gaf. Onbewust eten naar bewust eten werd de standaard. Gelukkig deelde mijn mama dezelfde visie en is ze tot op vandaag nog steeds mijn grote voorbeeld.
Ik heb mezelf ook kunnen bewijzen dat kinderen maken geen aanslag hoefde te betekenen op mijn lichaam. Integendeel zelfs. Ik voel me fitter op mijn 40 dan ooit tevoren.
Hoe ik me nu voel, is wat ik wil voelen tot ik 100 jaar word. Let's do this.
Opleiding
-
Licentiaat Communicatiewetenschappen (VUB)
-
Postgraduaat Marketing (Vlekho)
-
Voedingsleer (Afstandsonderwijs)
-
Overgang en voeding (Civas - lopend)
Certificaten
Erkende Code 95-opleider "Gezondheid" (transportsector)
Verschillende petjes
Doorheen mijn jaren als voedingscoach overbrugde mijn kennis zich naar de bedrijfswereld. En als sociaal wezen vind ik dit groepsgebeuren wel heel fijn. Op lagere scholen heb ik kinderen ook al voedingsadvies mogen bijbrengen - weliswaar op kindermaat.
En als ik 1 ding beseft heb doorheen mijn food coach leerbaan, dat is dat gezonde voeding aanleren van jongs af aan begint. Kinderen doen aan kopieergedrag. Daarenboven capteren ze niet alleen wat ze zien maar ook wat jij vertelt over eten heel snel. Het weerspiegelt zich misschien niet meteen aan tafel maar later zullen zij ontegensprekelijk de vruchten ervan plukken. Daarom sta ik erop mijn twee jongens nu al zoveel mogelijk mee te geven. En uiteraard eten zij chips en snoep. Maar met mate.
Hobby's
Bestaat uit veel sporten: pilates, krachttraining, tennis en joggen.
Gelukmakerij
Ik leef op zonne-energie. En die zon mag stralen aan het water. En nog meer in companie van mijn vrienden. En als het kan met een glas champagne of rosé.
